ODAMIZCA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONUSUNDA VALİLİĞİMİZE SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Değerli Meslektaşlarımız,

Bildiğiniz üzere, ülkemizde ve ilimizde madde bağımlılığıyla mücadele önemli bir konu. Bu kapsamda, Çorum Valimiz tarafından düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele Dar Kurul Toplantısı'na odamız davet edilmiştir.

İlaçlarda madde bağımlılığı konusunda bir brifing hazırlama talebi üzerine, bugün itibarıyla odamız adına Başkanımız Ecz.Erol AFACAN Genel Sekreterimiz Ecz.Çelebi AYVAZ ile birlikte bu toplantıya katılarak odamızı temsil ettik. Hazırlamış olduğumuz sunum, Sayın Valimiz tarafından büyük ilgi ve takdirle karşılandı. Özellikle eczanelerimizin nöbetlerinde emniyet güçlerinin devriye atması ve nöbetçi eczanelere uğrayarak herhangi bir asayiş sorunu olup olmadığını kontrol etmeleri talebimiz, Valimiz tarafından olumlu karşılandı ve emniyet birimlerine gerekli talimatlar verildi.

Bu gelişme, hem eczanelerimizin güvenliğinin artırılmasına hem de madde bağımlılığıyla mücadeleye önemli bir katkı sağlayacaktır.

Çorum Eczacı Odası olarak, kurumsal kimliğimizi güçlendirmeye ve mesleğimizin itibarını yükseltmeye yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu süreçte siz değerli meslektaşlarımızın desteği bizim için çok önemlidir.

Hepinize iyi çalışmalar dileriz.

Çorum Eczacı Odası Yönetim Kurulu

• ODAMIZCA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONUSUNDA VALİLİĞİMİZE SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ