ÇORUM ECZACI ODASI'NDAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CEMİL ÇAĞLAR'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çorum Eczacı Odası’ndan İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Çorum Eczacı Odası olarak, İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve atanan Sayın Cemil Çağlar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyarete, Odamız adına Başkan Ecz. Erol Afacan ve Genel Sekreter Ecz. Çelebi Ayvaz katıldı.

Ziyaret sırasında, ilimizdeki eğitim konuları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirilirken, Çorum Eczacı Odası ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılacak olası iş birliktelikleri ve sosyal sorumluluk projeleri üzerinde duruldu. Her iki kurumun ortak hedeflere ulaşmak için birlikte yürüteceği çalışmaların önemine vurgu yapıldı.

Ziyaretin sonunda, Çorum Eczacı Odası olarak Sayın Cemil Çağlar’a yeni görevinde başarılar diledik. İlimizin eğitim seviyesini daha da ileriye taşıyacak projelerde birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağımızı ifade ettik.